Bournemouth-veskari pysyvällä sopimuksella HIFK:n riveihin: ”Englannista ei ihan joka päivä siirrytä Suomeen”

© Kuva: Getty Images

20-vuotias maalivahti Calum Ward siirtyy pysyvällä sopimuksella HIFK:n miehistöön. Asiasta kerrottiin seuran sivustolla keskiviikkona.

Paluusta Valioliigaan taistelevan Bournemouthin kasvatti pelasi punaisissa alunperin lainalla, jonka oli määrä päättyä ensi kesäkuussa. Yhteisymmärrys lainan muuttumisesta pysyväksi siirroksi löytyi kuitenkin jo, ja Ward on näin HIFK:n pelaaja vuoden 2021 loppuun.

– Nämä kolme kuukautta Helsingissä ovat menneet todella nopeasti. Olen nauttinut olostani täällä ja muu joukkue on alusta lähtien ottanut minut hyvin vastaan. Halusin mielelläni jäädä tänne, sillä meillä on hyvä joukkue ja koen, että minulla on täällä hyvät mahdollisuudet päästä pelaamaan, veskari itse sanoo.

HIFK:n urheilutoimenjohtaja Mika Lönnström täydentää tapahtumia omasta kulmastaan.

– Calum on nuori ja potentiaalinen maalivahti, joka on vakuuttanut meidän valmennuksen osaamisellaan kevään aikana. Haluamme tarjota hänen kaltaisilleen nuorille pelaajille hyvän kehityspolun ja auttaa heitä uralla eteenpäin. Englannista ei ihan joka päivä siirrytä Suomeen pelaamaan, joten siinäkin mielessä tämä sopimus on iso juttu meille.


PÄIVÄN VIHJE: CHELSEA – ARSENA

Onko Arsenal paikallistaistelussa helppo pala huippuvireiselle Chelsealle?