© Kuva: Getty Images

Chelsea – Manchester City: Kova cupin välierä tiedossa

FA Cup
Chelsea – Manchester City
Lauantai 17.04. klo 19:30

Chelsealla ja Manchester Cityllä menee lujaa. Joukkueet ovat selvittäneet tiensä Mestarien liigan välieriin ja tänä viikonloppuna ne kohtaavat FA Cupin välierässä Wembleyllä. Kahden hyvävireisen joukkueen kohtaaminen nostaa odotuksia hienosta jalkapalloillasta.

Chelsea on ollut Thomas Tuchelin alaisuudessa kuin uusi joukkue. Kurinalainen puolustuspeli on kantanut ottelusta toiseen, ja vain taannoin WBA-ottelussa systeemi petti, kun joukkue joutui pelaamaan yli tunnin vajaamiehisenä. Illan ottelua ennen Chelsea voitti Crystal Palacen Valioliigassa helposti, mutta joutui viikolla Mestarien liigassa Porton kanssa tiukoille – edeten silti välieriin. Poissa Tuchelin pakasta ovat Mateo Kovacic sekä Andreas Christensen.

City joutui viime viikonloppuna toisen jakson vajaalla pelanneen Leedsin yllättämäksi. Viikolla Pep Guardiolan suojatit löivät Dortmundin toistamiseen ja etenivät Chelsean lailla Mestarien liigan välieriin. FA Cupissa Guardiola on harvoin säästellyt pelaajia, mutta lyhyt lepoaika voi ajaa miehen ainakin lievään kierrätykseen. Kokoonpanopuolella on ainoastaan yksi puute: Sergio Aguero ei ole Guardiolan käytettävissä.

Lyö vetoa ottelusta:

Pelinkuva ottelussa on todennäköisesti varmisteleva, eikä ottelussa tulla pitämään mitään tappotahtia. Matsin kertoimet ovat harmillisen hyvin kohdallaan, joten tässä voidaan puhua korkeintaan jännityspetsistä. Ottelussa voidaan jäädä vähiin maaleihin ja vetosuositus on Molemmat joukkueet tekevät maalin – EI kertoimella 1,90.

Betsafe tarjoaa mojovaa bonaria. Talletusbonus on tarjolla peräti 150€ asti. Näin 150 euron talletus tuo sinulle heti hurjat 300€ pelirahaa.

Lunasta Betsafen tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 150 euron talletuksella 300€ pelirahaa.