Euroopan kuumimman maalipyssyn tilanteesta uutta tietoa – palaamassa pelikentille odotettua aiemmin

© Kuva: Getty Images

Bayern Münchenin tulikuuma hyökkääjä Robert Lewandowski loukkaantui maaliskuun maaottelutauon aikana ja hänen tiedotettiin olevan polvivamman vuoksi sivussa noin kuukauden ajan.

32-vuotiaan Lewandowskin tilanteesta on kuitenkin saatu päivitettyä tietoa, jonka mukaan toipuminen on sujunut loistavasti ja paluu tositoimiin saattaa tapahtua odotettua aiemmin.

Sport1-lehden toimittaja Florian Plettenberg twiittasi maanantaina, että Lewandowski on jo tekemässä paluun harjoituksiin.

– Hän on levännyt viikon ajan. Tulevina päivinä hän treenaa niin paljon kuin mahdollista, Plettenberg kertoi.

Plettenberg kuitenkin muistutti, että Bayern ei halua ottaa mitään riskejä Lewandowskin suhteen ja puolalaishyökkääjän pelaaminen Mestarien liigan puolivälierien toisessa osaottelussa PSG:tä vastaan (13. huhtikuuta) näyttää epätodennäköiseltä.

Samasta aiheesta puhui viikonloppuna myös Bayern Münchenin päävalmentaja Hansi Flick.

– En voi antaa sinulle tarkkaa päivämäärää (paluulle). Emme todellakaan ota riskiä, ​​emme halua kiirehtiä mitään. Seuraamme joka päivä hänen kuntoutumistaan ja toivomme, että hän pystyy palaamaan kentälle pian, Flick kertoi.

Lewandowski on ollut tällä kaudella hirmuvireessä Bundesliigassa ja tehnyt 25 pelaamassaan ottelussaan huimat 35 maalia. Bundesliigan yhden kauden maaliennätys, 40 maalia, on Gerd Müllerin nimissä kaudelta 1971-72.


Saat kympillä 60 euroa pelirahaa ja ilmaiskiekat

Yhdellä 10 € talletuksella saat

  • 60€ pelirahaa
  • 25 ilmaiskierrosta Book of Deadiin
  • Bratislavan kasinomatkan arvonta