Häkellyttävää huolimattomuutta: Tappiot eivät Borussia Dortmundin ainoita ongelmia – luottopelaaja unohtui joukkueen bussista

© Kuva: Getty Images

Borussia Dortmundin kausi on ollut vaikea. Joukkue on hävinnyt peräti kymmenen 27 bundesliigaottelustaan, ja on tällä hetkellä Saksan pääsarjassa vasta viidentenä. Neljäntenä oleva Eintracht Frankfurt on seitsemän pistettä edellä, joten Dortmund on aidossa vaarassa jäädä ulos ensi kauden Mestarien liigasta. Tämän kevään puolivälierissä se hävisi vieraissa ennakkosuosikki Manchester Citylle vain 1-2, joten haave välieräpaikasta Mestarien liigassa elää silti edelleen.

Joukkueen ongelmat eivät kuitenkaan rajoitu pelkkiin tappioihin. Sport Bild kertoi, että Dortmund sortui häkellyttävään huolimattomuuteen ennen maaliskuun maaottelutaukoa. Se nimittäin unohti 20.3. pelatun bundesliigaottelun 1. FC Köln-Borussia Dortmund (lopputulos 2-2) jälkeen yhden tärkeimmistä pelaajistaan stadionille.

Tuo pelaaja oli joukkueen luottotoppari ja varakapteeni Mats Hummels. Hummels oli jutellut vähän pidempään Kölnin pelaajien kanssa, ja niinpä joukkueen bussi lähti kohti Dortmundia ilman häntä.

Lopulta Hummelsin ei auttanut muu kuin matkustaa muiden työntekijöiden kanssa pikkubussilla takaisin Dortmundiin, sillä joukkueen bussi ei enää nokkaansa takaisin Kölniin kääntänyt. Onneksi Kölnin ja Dortmundin välinen etäisyys on vain 73 kilometriä.

Lähde: t-online.de