Huuhkajien osumista vastannut Joel Pohjanpalo harmitteli Sveitsi-pelin tulosta: ”Vähän omista virheistä ne tuli”

© Kuva: Juha Tamminen

Huuhkajat hävisi keskiviikkona Sveitsille 2-3 Sankt Gallenissa pelatussa ystävyysottelussa.

Suomen kummastakin maalista vastasi Joel Pohjanpalo, joka kertasi ottelun tapahtumia maajoukkueen sosiaalisen median kanavilla.

Pohjanpalon mielestä ottelu oli pitkälti sellainen kuin Huuhkajat ennakkoon arvelikin.

– Joudutaan puolustamaan tiiviisti ja pallo tulee olemaan enimmäkseen Sveitsillä. Tulee meidän mahdollisuudet myös, ja totta kai saatiin kaksi hienoa maalia tehtyä.

– Oli ehkä mahdollisuus enempäänkin, mutta Sveitsin tasoista jengiä vastaan sen täytyy myös riittää, jos kaksi maalia tehdään. Oma pää täytyy pysyä puhtaana tai enimmillään yhden maalin saa päästää. Kolme on aivan liikaa, ja vähän omista virheistä ne tuli. Pettyneitä tulokseen [olemme].

Pohjanpalo puski ensimmäisen osuman kulmapotkusta ja viimeisteli toisen pilkulta.

– [Ensimmäisessä maalissa] tuli loistava kulmapotku. Juuri kuten oltiin sovittu, blokkaan aluksi yhden miehen, ja siitä sitten takaisin pallolle. Pallo tuli hyvin taakse ja pääsin hyvin puskemaan. Aika korkealta joutui puskemaan. Tavallaan ei voimaa saanut siihen, mutta pallo pomppasi maalivahdin edessä, ja Marcus [Forss] oli siinä hyvin aiheuttamassa hämminkiä, ja pallo meni sisään.

– Pilkku on aina pilkku. Ei ole muuta kuin maali tai ei maalia. Ei ole hyvää tai huonoa, vaan ne, jotka menee sisään ja ne, jotka ei. Siinä pelattiin loistava hyökkäys. Tuli upea pallo Marcukselta ja pääsin tiputtamaan Onnille (Valakari), joka näki hienosti, että kaveri tulee takaa, ja hankki pilkun meille.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.