Huuhkajat-hyökkääjä Fredrik Jensen on palannut tositoimiin pitkän tauon jälkeen.

23-vuotias Jensen loukkasi nilkkansa lokakuun lopulla ja oli sivussa aina tammikuun puoliväliin asti.

Palattuaan pelikuntoon nilkkavamman jäljiltä hän ehti pelata neljässä ottelussa jämäminuutit, kunnes loukkaantui helmikuun alussa uudelleen.

[readmore from=Huuhkajat]

Jensen oli sivussa reisivamman vuoksi reilut kaksi kuukautta, mutta hän palasi pelikentille tiistaina Augsburgin kohdatessa Eintracht Frankfurtin Bundesliigassa.

Jensen aloitti ottelun vaihtopenkin puolelta ja hänet vaihdettiin kentälle 65. peliminuutilla. Augsburg hävisi ottelun 2-0-lukemin, mutta suomalainen sai arvokasta peliaikaa kesän EM-kisoja silmällä pitäen.

Huuhkajissa Jensen nähtiin edellisen kerran lokakuussa, jolloin hän oli tulikuumassa vireessä Nations Leaguen otteluissa. Jensen teki tuolloin maalin sekä Bulgariaa että Irlantia vastaan. Myös syyskuussa hän laukoi Huuhkajien voittomaalin Irlannin verkkoon.

Huuhkajat

@Huuhkajat
Fredrik Jensen palasi tiistai-iltana takaisin pelikentille lähes kolmen kuukauden tauon jälkeen, kun hän tuli 65. minuutilla kentälle. Augsburg hävisi kuitenkin Eintracht Frankfurtin vieraana 0-2. #Huuhkajat