Uutisoimme torstaina siitä, kuinka Juventuksen keskikenttäpelaaja Weston McKennie jäi kiinni juhlien järjestämisestä huvilallaan vastoin koronasääntöjä.

McKennien juhliin osallistuivat myös hänen joukkuekaverinsa Paulo Dybala ja Arthur Melo. Lehtitietojen mukaan paikalla oli kymmenisen ihmistä, joista kaikki saivat 400 euron sakon. Tiettävästi myös Juventus aikoo sakottaa kolmikkoaan.

Juhlat keskeytyivät, kun paikalle ilmestyivät McKennien naapurin soittamat poliisit. Kyseinen naapuri kommentoi keskiviikkoillan tapahtumia Corriere della Seralle ja sanoi, että hänen havaintojensa mukaan paikalla oli paljon enemmän ihmisiä kuin alunperin uutisoitiin.

– Minusta kuuluisa jalkapalloilija ei ole lain yläpuolella. Menin ulkoiluttamaan koiraa kello 22.30 ja näin jonollisen autoja [McKennien talon] porttien sisällä.

– Siellä oli joukko ihmisiä. Heillä ei ollut kasvomaskeja. Pihassa oli monta Mercedestä ja Jeepiä, ja nuoria tyttöjä saapui paikalle lukuisten taksien kanssa.

– Minä päätin soittaa poliisille, koska illalliset ystävien kanssa on kielletty ja ulkonaliikkumiskielto oli jo voimassa.

– Minusta siellä oli paljon enemmän ihmisiä. Ehkä osa onnistui lähtemään [ennen kuin poliisi tuli paikalle].

– Minulla ei ole mitään McKennieä vastaan. Hän on rauhallinen kaveri. Hän vaikuttaa hyvältä ammattilaiselta, hän pysyttelee kotona tai käy harjoituksissa.

– Minä kannatan Juventusta, siksi olen pahoillani. Mutta ehkä heidän pitäisi käydä vähemmän juhlissa ja keskittyä enemmän kentällä.

Italialaismedian mukaan Juventus aikoo lisäksi hyllyttää McKennien, Dybalan ja Arthurin lauantaina pelattavasta paikallisottelusta Torinoa vastaan. Arthurilta ottelu olisi jäänyt joka tapauksessa väliin loukkaantumisen takia.