Lähde: Palaako Zinédine Zidane Juventukseen? – Saattaa poistua Real Madridista

© Kuva: Getty Images

Zinédine Zidanen sopimus Real Madridin kanssa päättyy ensi kauden jälkeen.

Madridilaismedian mukaan on kuitenkin hyvin mahdollista, että Zidane jättää Real Madridin jo kuluvan kauden jälkeen.

Madridilaismedia on arvellut, ettei Zidanen ja Real Madridin välit ole ennallaan, sillä alkuvuodesta seurajohto kyseenalaisti valmentajan roolin heikkojen tuloksien vuoksi.

Marcan mukaan Real Madrid on jo alkanut miettimään Zidanen mahdollista korvaajaa, jos luotsi päättää poistua seurasta kesällä.

Zidanelta kysyttiin tiistaisen Liverpool-voiton jälkeen, haluaisiko hän valmentaa tulevaisuudessa Juventusta. Zidane edusti Juventusta pelaajaurallaan viiden vuoden ajan.

– Italia on sydämessäni. Vietin viisi vuotta Torinossa ja Juventus on edelleen hyvin tärkeä seura minulle, mutta tällä hetkellä valmennan Real Madridia, Zidane totesi.

Juventuksen nykyinen päävalmentaja Andrea Pirlo ei todennäköisesti jatka tehtävässään kuluvan kauden jälkeen. Juventuksen kausi on ollut huono ja seura taistelee paikasta ensi kauden Mestarien liigaan.

AS:n mukaan Juventuksen seurajohto tiedostaa Zidanen palaavan jossain vaiheessa seuraan. Lehden mukaan Juventus yrittää saada Zidanen päävalmentajakseen, jos ranskalainen päättää jättää Real Madridin kesällä.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.