Bayern München ja PSG kohtasivat keskiviikkoiltana Mestarien liigan puolivälieräottelussa Allianz Arenalla.

Kovassa lumisateessa pelatun ottelun ensimmäinen puoliaika oli todellista jalkapalloviihdettä ja sen aikana nähtiin peräti kolme maalia.

Kylian Mbappé vei PSG:n johtoon jo kolmannella peliminuutilla Bayern-vahti Manuel Neuerin suotuisalla avustuksella. Mbappén laukaus suuntautui suoraan päin saksalaisvahtia, joka lipsautti pallon jalkojensa välistä maaliin.

PSG tuplasi johtonsa 28. peliminuutilla. Bayern-puolustus nukahti pahemman kerran ja Marquinhos pääsi nokikkain Neuerin kanssa. Brassitoppari ei jäätynyt maalipaikassa vaan sijoitti pallon varmasti maaliin.

Uutinen jatkuu upotuksen jälkeen.

GOAL

@goal
MARQUINHOS FROM OUTTA NOWHERE! 😲

Bayern completely lost him 😳

Two away goals for PSG ✌ #UCL

Bayern sai tärkeän kavennusmaalin aikaiseksi kahdeksan minuuttia ennen taukoa, kun kertaalleen ottelussa jo ylärimaan osunut Maxim Choupo-Moting puski kotijoukkueen avausmaalin.

Toisella puoliajalla Thomas Müller toi Bayernin tasoihin, mutta Mbappé täräytti ottelun päätöslukemiksi 2-3 illan toisella osumallaan.

Otteluparin toinen osaottelu pelataan ensi viikon tiistaina Pariisin Parc des Princesillä.

Artikkelia päivitetty 8.4. kello 00:27.