Julian Nagelsmann on myöntänyt Bundesliigan mestaruuden Bayern Münchenille, joka päihitti hänen luotsaaman RB Leipzigin 1-0-lukemin lauantai-illan kärkikamppailussa.

LUE MYÖS: ”Ei tullut helpolla” – Lukas Hradecky torjui Leverkusenin voittoon, Dortmund jäämässä ulos ensi kauden Mestarien liigasta

Ottelun alla Leipzigilla oli tilaisuus nousta vain pisteen päähän sarjakärki Bayernista, mutta Leon Goretzkan avausjakson osuma kasvatti hallitsevan mestarin kaulan jo seitsemään pisteeseen.

Bundesliiga-kautta on jäljellä enää seitsemän kokonaista kierrosta, eikä Nagelsmann usko Leipzigin saavan Bayernia enää millään kiinni.

– Meidän ei olisi pitänyt päästää tuollaista maalia, mutta pelasimme silti todella hyvin, saneli Nagelsmann Sky Germanylle pelin jälkeen.

– Pakotimme Bayernin alas sen omalle kenttäpuolelle useita kertoja, mutta tämä ei ollut ensimmäinen kerta tällä kaudella, kun emme onnistuneet maalinteossa. Meidän on otettava tästä opiksemme.

– Se auttaisi, jos joukkueessamme olisi yksi kunnollinen maalinsylkijä, mutta valitettavasti ei ole. Olimme parempi joukkue, mutta meidän on hyödynnettävä tilanteet paremmin. Nyt meidän on vain hyväksyttävä tappio ja siirrytävä eteenpäin.

[readmore from=Bayern-Munchen]

– Jos kausi etenee odotetusti, voittaa Bayern mestaruuden. Haluamme sijoittua toiseksi.

Leipzigin kapteeni Marcel Sabitzer oli managerinsa kanssa samaa mieltä ottelun kulusta ja loppukauden tavoitteista.

– Voimme syyttää tästä vain itseämme. Meidän on sulateltava tapahtunutta. Haluamme viimeistellä kautemme toisena ja selviytyä Saksan cupin finaaliin, Sabitzer lisäsi.