”Voi nousta maailman parhaaksi” – Näin Robert Lewandowski kehui Erling Braut Hålandia

© Kuva: Getty Images

Erling Braut Håland on noussut todennäköisesti koko Euroopan halutuimmaksi hyökkääjäksi.

Siirtohuhujen ykkösnimi on pelannut Borussia Dortmundissa reilun vuoden ajan. 51 ottelussa on syntynyt komeat 49 maalia ja 12 maalisyöttöä.

Tällä kaudella Håland on tehnyt jo 21 maalia Bundesliigassa, mutta ei ole siitä huolimatta lähelläkään Bundesliigan maalipörssiä johtavaa Robert Lewandowskia. Lewandowski on tehnyt 35 maalia ja voittaa jälleen hyvin todennäköisesti Bundesliigan maalipörssin.

Lewandowski kehui 20-vuotiasta Hålandia.

– Hän on loistava pelaaja. Hålandilla on paljon potentiaalia ja hän on vielä hyvin nuori pelaaja. Tulevaisuudessa hänellä on mahdollisuus nousta maailman parhaaksi hyökkääjäksi. Se on varmaa, Lewandowski totesi CBS Sportsin haastattelussa.

Lewandowskin mielestä Håland voi kehittyä maailman parhaaksi hyökkääjäksi, mutta puolalainen haluaa itsekin pelata nykyisellä tasollaan vielä pitkään.

– On hienoa pelata Bundesliigassa ja seurata, kun Hålandin kaltainen nuori pelaaja pelaa myös täällä. Voin siksi vertailla meitä. Kun katsot häntä kasvoihin, näet, miten paljon hän haluaa tehdä maaleja. Hänestä voi tulla maailman paras, mutta itsekin haluan pelata vielä usean vuoden ajan tällä tasolla.

– Hän on tehnyt valtavasti maaleja on on vielä niin nuori.


Saat kympillä 60 euroa pelirahaa ja ilmaiskiekat

Yhdellä 10 € talletuksella saat

  • 60€ pelirahaa
  • 25 ilmaiskierrosta Book of Deadiin
  • Bratislavan kasinomatkan arvonta