HIFK:lta jäätävä kuitti AVI:n suuntaan – ottaa katsomoon viisi ihmistä kuuden sijaan: ”Näin varmistamme riittävät turvavälit”

© Kuva: Juha Tamminen

Helsingin IFK pelaa lauantaina kauden toisen kotiottelunsa Veikkausliigassa, kun se kohtaa Bolt Arenalla Tampereen Ilveksen.

Uudenmaan alueella on tällä hetkellä sallittu enintään kuuden henkilön suuruiset yleisötapahtumat ja HIFK-leirissä ollaan monien muiden tavoin täysin kypsiä nykyisiin rajoituksiin.

Helsinkiläisseura päättikin heittää jäätävän kuitin AVI:n suuntaan ja tiedotti ottavansa lauantain kotiotteluun vain viisi katsojaa, jotta turvavälit varmasti säilyvät.

– Halusimme olla vastuullisia ja varmistaa turvallisen tapahtuman siihen osallistuville katsojille. Siksi päätimme ottaa Itäkatsomoon viisi henkilöä, vaikka kuudelle olisi määräysten puolesta ollut tilaa. Rajoittamalla Itäkatsomon katsojamäärän viiteen varmistamme, että riittävät turvavälit katsojien välillä pysyvät läpi tapahtuman, kommentoi HIFK:n toimitusjohtaja Christoffer Perret.

HIFK muistutti tiedotteessaan, että Itäkatsomo on yli 100 metriä pitkä, joten jokainen katsoja on yli 20 metrin päässä toisistaan. Näin ollen myös äänekäs kannustaminen ulkoilmassa voidaan sallia!


TALLETA TÄNÄÄN 10€ JA SAAT 60€ PELIRAHAA!

1. Avaa pelitili Nordicbetille
2. Aktivoi bonus ja talleta 10€
3. Tilillesi lisätään 50€ ja voit hakea voittoja yhteensä 60 eurolla

K18 | S & E voimassa | Pelaa vastuullisesti – Peluuri.fi | BML Group Ltd. on MGA:n lisensoima MGA/CRP/108/2004