Huuhkajien huippulupaus Onni Valakari suuren kesäsiirron edessä? – ”Luotan heidän löytävän minulle parhaan ratkaisun”

© Kuva: Juha Tamminen

Pafos FC:n nuori suomalaistähti Onni Valakari on avoin siirtymään kesällä uuteen seuraan, jos se todetaan parhaaksi ratkaisuksi hänen uransa kannalta.

Kyproksella kautensa loistokkaasti päättänyt Valakari on herättänyt vahvaa kiinnostusta kuluneen vuoden aikana.

21-vuotiaan hyökkäävän keskikenttäpelaajan uskotaan pelaavan EM-kisoissa sekä Huuhkajien menestyksestä että kesäsiirrosta isompaan sarjaan.

13 maalia ja 7 maalisyöttöä 36 sarjapeliin tällä kaudella takonut Valakari valotti sopimustilannettaan Huuhkajien mediatilaisuudessa Kalastajatorpalla maanantaina.

– Sopimustani Pafosin kanssa on vielä kaksi vuotta jäljellä. Olen ollut todella tyytyväinen aikaani siellä, mutta minulla on hyvä tiimi taustallani, vastasi Valakari SuomiFutikselle.

– Luotan taustatiimiini ja siihen, että he löytävät minulle parhaan ratkaisun – oli se sitten jatko Pafosissa tai [siirto] muualle.

– Luotan täysin siihen, että löydämme yhdessä oikean ratkaisun. Mutta niin kuin sanoin, olen vielä todella tyytyväinen Pafosissa. Keskittymiseni on nyt tässä hetkessä.

Kysyttäessä tarkemmin tulevaisuutensa uratavoitteista, antoi Valakari jopa melko filosofisen vastauksen.

– Tietysti on tavoitteita, joita olen itselleni asettanut. Se matka on kuitenkin tärkein, sekä se päivittäinen työ jonka laittaa omien tavoitteidensa eteen, Valakari jatkoi.

– Aina voi tulla jotain vastoinkäymisiä tai asioita, joihin ei voi itse vaikuttaa. Aina se tie sinne omaan päämäärään ei ole niin suora. Ehkä tärkeintä on vain elää tässä hetkessä, sillä se vie pisimmälle.

LUE MYÖS:


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.