Italian jalkapalloliitto uhkaa potkia Juventuksen ulos Serie A:sta – ”Säännöt ovat sääntöjä”

© Kuva: Getty Images

Italian jalkapalloliitto FIGC:n puheenjohtaja Gabriele Gravina sanoo, että Juventus potkitaan ulos maan pääsarjasta Serie A:sta, jos se ei vetäydy Euroopan Superliigasta.

Juventus ja 11 muuta Euroopan suurseuraa ilmoittivat viime kuussa, että ne lähtevät perustajäseniksi uuteen kansainväliseen suljettuun sarjaan, joka korvaisi niiden joukkueiden osalta Mestarien liigan.

Hanke kuopattiin kuitenkin vain pari päivää virallisen julkistamisensa jälkeen, kun seura toisensa jälkeen vetäytyi siitä kovan ulkoisen paineen ja kritiikin alla. Juventus ei ole kuitenkaan vetäytynyt Superliigasta.

– Säännöt ovat selvät. Jos Juventus on yhä mukana Superliigassa, kun ensi kausi alkaa, se ei saa osallistua Serie A:han, kommentoi Gravina radiokanava Kiss Kissille.

– Minun kävisi kannattajia sääliksi, mutta säännöt ovat sääntöjä, ja ne koskevat kaikkia. Toivottavasti tämä vastustus päättyy pian.

Juventus voitti viime kaudella Serie A:n yhdeksättä vuotta peräkkäin, mutta tällä kaudella Italian sarjamestaruus meni Internazionalelle. Tällä hetkellä Juventus on Serie A:ssa viidentenä, kun kolme kierrosta on pelaamatta.

LUE MYÖS:

Lähde: Sky Sports


Suomi johtaa Belgiaa vastaan 5-0! Jos johto pitää saat eurolla viisikymppiä!

1. Siirry Unibetille.
2. Aseta 1€ panos Suomelle viiden maalin tasoituksella
3.  Jos Suomen johto pitää saat 50€!