Italian jalkapalloliitto FIGC:n puheenjohtaja Gabriele Gravina sanoo, että Juventus potkitaan ulos maan pääsarjasta Serie A:sta, jos se ei vetäydy Euroopan Superliigasta.

Juventus ja 11 muuta Euroopan suurseuraa ilmoittivat viime kuussa, että ne lähtevät perustajäseniksi uuteen kansainväliseen suljettuun sarjaan, joka korvaisi niiden joukkueiden osalta Mestarien liigan.

[readmore from=Euroopan-Superliiga]

Hanke kuopattiin kuitenkin vain pari päivää virallisen julkistamisensa jälkeen, kun seura toisensa jälkeen vetäytyi siitä kovan ulkoisen paineen ja kritiikin alla. Juventus ei ole kuitenkaan vetäytynyt Superliigasta.

– Säännöt ovat selvät. Jos Juventus on yhä mukana Superliigassa, kun ensi kausi alkaa, se ei saa osallistua Serie A:han, kommentoi Gravina radiokanava Kiss Kissille.

– Minun kävisi kannattajia sääliksi, mutta säännöt ovat sääntöjä, ja ne koskevat kaikkia. Toivottavasti tämä vastustus päättyy pian.

Juventus voitti viime kaudella Serie A:n yhdeksättä vuotta peräkkäin, mutta tällä kaudella Italian sarjamestaruus meni Internazionalelle. Tällä hetkellä Juventus on Serie A:ssa viidentenä, kun kolme kierrosta on pelaamatta.

LUE MYÖS:

Lähde: Sky Sports