Käsittämätön tilasto! Tämä jalkapalloilija on todellinen mestaruusmagneetti – voitti sen tällä kertaa Internazionalessa

© Kuva: Getty Images

Chileläispelaaja Arturo Vidal on edustanut viimeisen kymmenen vuoden aikana neljää eri seuraa ja ollut yhtä poikkeusta lukuunottamatta aina oikeassa paikassa oikeaan aikaan.

33-vuotias keskikenttäpelaaja edusti Juventusta vuosina 2011-2015 ja voitti kaikilla neljällä kaudellaan Serie A:n mestaruuden.

Bundesliigaa Vidal pelasi vuosina 2015-18 Bayern Münchenin riveissä. Kaikki kolme Saksassa vietettyä vuotta päättyi Bundesliigan mestaruuteen.

Vidalin huima mestaruusputki kasvoi vielä kahdeksan kauden mittaiseksi, kun hän juhli kauden 2018-19 päätteeksi La Ligan mestaruutta Barcelonan riveissä. Toinen Barcelonassa vietetty kausi (2019-20) ei kuitenkaan päättynyt mestaruusjuhliin katalonialaisten jäätyä Real Madridin taakse sarjan kakkoseksi, joten Vidalin putki katkesi.

Viime kesänä Vidal vaihtoi jälleen maisemaa. Suuntana oli Italia ja tällä kertaa Internazionale. Milanolaisseura oli voittanut edellisen mestaruutensa kauden 2009-10 päätteeksi, mutta Vidal-efekti palautti Interin mestaruuskantaan 11 vuoden tauon jälkeen.

LUE MYÖS: Internazionale juhlii Serie A:n mestaruutta – Juventuksen pitkä putki poikki

Artikkeli jatkuu upotuksen jälkeen.

Vidal on voittanut nyt yhdeksän mestaruutta kymmenen vuoden aikana. Saavutus on uskomaton, mutta entistäkin uskomattomamman siitä tekee se, että hän on edustanut neljää eri seuraa kolmessa eri maassa huiman mestaruusputkensa aikana.

Vidalin sopimus Interin kanssa kattaa vielä ensi kauden, joten jo pelkästään chileläispelaajan läsnäolon myötä milanolaisseuran mestaruuden uusimiseen on 90 prosentin todennäköisyys, mikäli katsotaan herran saldoa kymmenen viime vuoden ajalta.

Mikäli alla oleva upotus ei näy, voit katsoa sen tästä.


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.