Manchester Cityn keskikenttäpelaaja Kevin de Bruyne joutui jättämään Mestarien liigan loppuottelun lauantaina kesken, kun hän loukkaantui yhteentörmäyksessä Chelsean topparin Antonio Rüdigerin kanssa.

De Bruyne poistui silmä mustana ja kyynelehtien stadionin uumeniin, mutta palasi vielä seuraamaan ottelua jääpussi kasvoillaan. Chelsea kruunattiin mestariksi 1-0-voiton myötä.

[readmore from=Mestarien-liiga]

Sunnuntaina belgialaistähti kertoi sosiaalisessa mediassa, että hänellä todettiin sairaalassa nenä- ja silmäkuoppamurtuma.

– Oloni on nyt hyvä. [Olen] yhä pettynyt eilisestä, mutta palaamme tietysti takaisin.

De Bruyne on avainpelaajia niin Manchester Cityssä kuin Belgian maajoukkueessa, joka pelaa kesän EM-kisoissa samassa lohkossa Suomen kanssa. Tällä kaudella de Bruyne pelasi Cityssä 40 ottelua tehden niissä yhteensä 10 maalia ja syöttäen 18.

EM-turnaus alkaa 11. kesäkuuta, ja Belgia pelaa päivää myöhemmin avausottelussaan Venäjää vastaan. Samana päivänä vastakkain ovat myös Suomi ja Tanska.

Kevin De Bruyne

@KevinDeBruyne
Hi guys just got back from the hospital. My diagnosis is Acute nose bone fracture and left orbital fracture. I feel okay now. Still disappointed about yesterday obviously but we will be back