Christophe Galtier on vahvistanut jättävänsä LOSC Lillen vain kaksi päivää seuran Ligue 1 -mestaruuden jälkeen.

Lille kruunattiin sensaatiomaisesti Ranskan mestariksi sunnuntaina ensimmäistä kertaa yli kymmeneen vuoteen. 54-vuotias Galtier oli innoissaan miehistönsä saavutuksesta, mutta pitää tätä oikeana aikana vaihtaa maisemaa.

Artikkeli jatkuu upotuksen jälkeen.

LOSC

@LOSC_EN
🔴 After four seasons at the helm of LOSC, coach Christophe Galtier has announced his desire to leave the club. LOSC President, Olivier Létang, has acknowledged and respects this decision.

– Yksinkertaisesti minulla on sellainen syvä tunne, että aikani täällä on tullut umpeen, Galtier kertoi tiistaina ranskalaislehti L’Équipen haastattelussa BBC:n mukaan.

– Minusta tuntuu siltä, että nyt on oikea hetki.

[readmore from=Ligue-1]

Galtier sanoi suuntaavansa muualle välttääkseen ”joutumista rutiiniin”. Lille tiedotti myöhemmin hyväksyneensä päävalmentajansa päätöksen.

Galtier otti ohjat Lillestä joulukuussa 2017. Marcelo Bielsan tehtävässä korvannut ranskalaisluotsi pelasti Lillen ensitöikseen putoamiselta, jonka jälkeen hän johdatti seuran tulevien kausien aikana toiseksi, neljänneksi ja nyt viimein mestariksi.

Siirtoekspertti Fabrizio Romanon mukaan Galtierin seuraava osoite on jo selvillä. Ranskalaisluotsi on ottamassa ohjat OGC Nicesta, joka sijoittui päättyneellä Ligue 1 -kaudella vasta yhdeksänneksi. Galtieria on yhdistetty myös Lyonin peräsimeen.

LUE MYÖS: