Massimiliano Allegri -huhut kiihtyvät – Andrea Pirlo vakuuttaa rauhallisuutaan Juventus-pestin suhteen

© Kuva: Getty Images

Andrea Pirlon taival Juventuksen päävalmentajana ei ole alkanut toivotulla tavalla. Joukkue pelaa kauden lopun mahdollisuuksista mahtua lainkaan mukaan ensi kauden europeleihin. Niinpä kovien tavoitteiden seuran ympärillä onkin jo pidempään puhuttu jälleen uudesta valmentajanvaihdoksesta.

Vahvat huhut kertovat Massimiliano Allegrin paluusta Juveen; tämän lähdön jälkeen ennen Pirloa myös Maurizio Sarri ehti kokeilla tuulista tonttia. Football-Italia -sivusto huomauttaa, että Sarri kuitenkin onnistui voittamaan Scudetton, mutta sai silti lähteä. Pirlo väittää olevansa näiden puheitten tavoittamattomissa.

– Kaikki on hyvin. Puhuin omistajien kanssa muutama päivä sitten, kuten tavallista. Kyse ei todellakaan ollut ensimmäisestä kerrasta. Kuulen näitä huhuja vain teiltä toimittajilta. Olen täysin rauhallinen ja keskittynyt omaan työhöni, ex-keskikenttäpelaaja sanoi pressitilaisuudessa.

– Olen ollut tässä maailmassa melko pitkään, ja tiedän kyllä, mitä julkisuuden henkilönä oleminen tarkoittaa.

Pirlo otti kantaa myös sosiaalista mediaa riivaaviin, loukkaaviin kommentteihin.

– Ei näppäimistöjen takana piileskelevien ihmisten esittämissä loukkauksissa ole mitään uutta. Poikani puolesta olen pahoillani, hänellä ei ole mitään tekemistä näiden asioiden kanssa. Tämä on yhteiskunnallinen ongelma, joka meidän on ratkaistava rauhassa.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.