Mitä ihmettä? Ajax sulatti mestaruuspokaalin ja jakaa sen – yli 42 000 fania saa siitä osansa

© Kuva: Getty Images

Hollannin Eredivisienin mestaruuden jo 35. kerran voittanut Ajax muistaa fanejaan upealla eleellä.

Amsterdamilaisseura on sulattanut tämän vuotisen mestaruuspokaalinsa ja jakaa sen kaikkien kausikortin omistavien fanien kesken. Kausikorttilaisia on kaiken kaikkiaan peräti 42 390, joista jokainen saa pienen hopeatähden.

– Olemme joutuneet pelaamaan koko kauden ilman faneja. Siitäkin huolimatta olemme tunteneet saavamme heiltä tukea jokainen viikko matkalla stadionille, sosiaalisessa mediassa sekä henkilökohtaisin kontaktein, Ajaxin toimitusjohtaja Edwin van der Sar kertoi seuran verkkosivuilla.

– Olemme sanoneet faneille, että tämä titteli on teille. Pokaalin jakaminen on todiste siitä, että niin todellakin on.

Vaikka Ajax laittoi mestaruuspokaalinsa kappaleiksi, saa se silti myös palkintokaappiinsa pokaalin, sillä Hollannin jalkapalloliitto antoi seuralle toisen pokaalin palkkioksi upeasta eleestä faneilleen.

Eurooppa-liigan finaalissa vedetään tunteella! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️