Glen Kamaran kannattaisi kieltäytyä siirrosta Arsenaliin, sanoo Englannin ex-maajoukkuemies

© Kuva: Getty Images

Huuhkajien keskikenttäpelaajalla Glen Kamaralla on edessä erittäin mielenkiintoinen kesä. Hän pääsee esiintymään EM-näyttämöllä Suomen maajoukkueen kanssa, ja edessä saattaa olla seurasiirto Skotlantia suurempiin ympyröihin.

Daily Record -lehti arvioi, että 25-vuotiaan Kamaran tulevaisuus on vielä osin hämärän peitossa. Football Insiderin tietojen mukaan pelaaja on Arsenalin kiikarissa, ja lontoolaisseura olisi valmis tarjoamaan miehelle viisivuotista sopimusta.

”Rangers on myöntänyt, että avainpelaajien myymisen on tultava osaksi heidän siirtostrategiaansa ja Suomen maajoukkuepelaajan osakkeet ovat nousseet kauden mittaan. Valioliigahuhut eivät ole kaikonneet, ja nyt seuran voi olla aika muuttaa hänet rahaksi”, Daily Record kirjoittaa.

Lehden mukaan Kamaran ja HJK:n entisen kärkipelaajan Alfredo Morelosin tilanteen ratkeaminen on merkittävässä osassa Rangersin ensi kauden joukkueen muovautumisessa.

”On jo kauan sitten hyväksytty, ettei hän (Morelos) ole täällä ikuisesti. Kolumbialainen ei ole koskaan piilotellut tavoitettaan pelata jossakin eurooppalaisessa huippusarjassa, ja nyt – vaikka se olisi kivuliasta fanien kannalta – saattaa olla aika erota.”

Englannin maajoukkueen entinen maalivahti Paul Robinson sanoo Football Insiderin haastattelussa, että Arsenalia ja Dundeeta aiemmin edustaneen Kamaran kannattaisi ehkä jatkaa Rangersissa vielä ainakin yhden kauden ajan.

”Kyllä, on aina houkutus tulla rajan eteläpuolelle Valioliigaan, mutta mielestäni Steven Gerrard on tekemässä juuri nyt jotakin erityistä”, kommentoi Robinson.

”Miksi lähtisit ja pelaisit pienessä roolissa Arsenalissa, kun voit pelata joka viikko Rangersin paidassa, voittaa pokaaleita ja pelata Mestarien liigassa? Se on valtava kannustin Kamaran jatkamiselle. En usko, että siirto Arsenaliin houkuttelisi häntä juuri tällä hetkellä. Luulen, että hän mieluummin jatkaisi ainakin yhden kauden ajan.”


Suomi johtaa Belgiaa vastaan 4-0! Jos johto pitää saat eurolla viisikymppiä!

1. Siirry Unibetille.
2. Aseta 1€ panos Suomelle neljän maalin tasoituksella
3.  Jos Suomen johto pitää saat 50€!