Näin PSG suostutteli Neymarin jatkosopimukseen – lupailee todella nimekästä joukkuetta

© Kuva: Getty Images

Viime viikonlopun suurimpiin jalkapallouutisiin lukeutui ehdottomasti Neymarin pitkä, vuoteen 2025 ulottuva jatkosopimus Paris Saint-Germainin kanssa. Barcelonankin uskottiin brassitaiturin paluusta haaveilevan, mutta suunnitelmat vesittyivät, kun Neymar sitoutui pitkiksi ajoiksi seuraan, johon hän siirtyi kesällä 2017. PSG:ssä on haaveiltu vuosikaudet Mestarien liigan voitosta, ja Neymar on tämän tavoitteen toteuttamisessa keskeinen palanen.

Espanjalaislehti Sport kertoo, kuinka PSG suostutteli Neymaria panemaan nimensä paperiin. Lehden mukaan Neymar ei missään vaiheessa enää tänä keväänä harkinnut Barcelonaan paluuta. Hän oli vakuutellut jo useaan otteeseen julkisestikin olevansa onnellinen Pariisissa.

Yksi syy päätökseen on epäilemättä myös rahallinen. Sportin mukaan Neymar tienaa PSG:ssä 30 miljoonaa euroa vuodessa. Mikään toinen seura ei olisi voinut tarjota hänelle yhtä suurta palkkaa.

Lisäksi PSG:n urheilujohtaja Leonardo ja puheenjohtaja Nasser Al-Khelaïfi vakuuttivat Neymarin siitä, että seuralla on hyvin kunnianhimoinen lyhyen tähtäimen projekti. Kaksikko lupasi Neymarille, että PSG yrittää vahvistaa joukkuettaan maailman aivan eturivin pelaajilla.

Keskusteluissa ovat olleet esillä sekä Barcelonan kapteenin Lionel Messin että Real Madridin kapteenin Sergio Ramosin nimet. Molempien sopimukset päättyvät tähän kauteen, joten PSG ja muutkin seurat ovat saaneet neuvotella heidän kanssaan vapaasti jo vuodenvaihteesta lähtien.

Lisäksi ennen Neymarin jatkosopimusta julkistetut Ángel Di Marían ja Keylor Navasin jatkosopimukset olivat Neymarin jäämisen kannalta tärkeitä signaaleja. Vaikka Kylian Mbappén tulevaisuus ei vielä olekaan selvillä, on PSG:llä ensi kaudellakin varmasti kilpailukykyinen joukkue.


Suomi johtaa Belgiaa vastaan 4-0! Jos johto pitää saat eurolla viisikymppiä!

1. Siirry Unibetille.
2. Aseta 1€ panos Suomelle neljän maalin tasoituksella
3.  Jos Suomen johto pitää saat 50€!