Perparim Hetemaj’n italialaisseuralle raskas tappio – vaarassa pudota Serie A:sta

© Kuva: Getty Images

Suomalaiskonkari Perparim Hetemaj’n edustama italialaisseura Benevento kärsi musertavan 1–3-tappion Cagliarille sunnuntai-iltapäivänä. 34-vuotias keskikenttämies aloitti ottelun ja tuli vaihtoon 71 minuutin jälkeen.

Tappio jättää Serie A:n nousijaseuran putoamisviivan alapuolelle ja kasvattaa joukkueen voitottomien otteluiden putkea jo seitsemään peliin. Beneventon edellinen sarjavoitto nähtiin maaliskuun puolella, kun Juventus kaatui sensaatiomaisesti vieraissa 0–1-lukemin.

Beneventolla on kolme pistettä eroa viivan paremmalla puolella majailevaan Speziaan. Cagliari nousi tuloksen myötä neljä pistettä Beneventon yläpuolelle. Benevento kohtaa kolmessa viimeisessä, kohtalon määrittävässä ottelussaan Atalantan, Crotonen ja Torinon.

LUE MYÖS:


Katso MM-kiekon kaikki pelit ilmaiseksi!

  • Leijonien ottelut tarjolla kansainvälisen jääkiekkoliiton ilmaisella livestriimillä.
  • Viralliset maksuttomat livelähetykset myös kaikista muista otteluista finaali mukaan lukien.
  • Vaikka reissun päältä kännykällä tai tabletilla, ilman maksukanavan tilaamista.