Rangersin manageri Steven Gerrard haluaa pitää tiukasti kiinni avainpelaajistaan, jotka toivat seuralle Skotlannin-mestaruuden kymmenen vuoden tauon jälkeen.

Lauantaina Rangers pelasi kauden viimeisen ottelunsa, kun se voitti Aberdeenin 4-0. Gerrardin suojatit pelasivat koko sarjakauden tappioitta, jääden 38 pelissä vain kuusi kertaa ilman täyttä pistepottia.

Vuodenvaihteessa Rangersin toimitusjohtaja Stewart Robertson sanoi osakkeenomistajien kokouksessa, että seuran on myytävä tänä kesänä pelaajia, jotta se saa pidettyä taloutensa kurissa.

– Meidän on todellla keskityttävä siihen seuraavan vuoden aikana, kommentoi Robertson tuolloin BBC:n mukaan.

– Meidän on bisnesmallimme puolesta ruvettava myymään yksi tai kaksi pelaajaa vuodessa.

– Se ei ole iso muutos joukkueessa, mutta meidän on tehtävä se ja se on asia, johon me keskitymme toden teolla kesää ajatellen.

Huuhkajien keskikenttäpelaaja Glen Kamara on yksi Rangersin tähdistä, joiden on povattu siirtyvän isompiin ympyröihin.

Gerrardilta kysyttiin mestaruusjuhlien yhteydessä, kuinka vaikea Rangersin on pitää kiinni kaikista avainpelaajistaan.

– Minäpä käännän tämän kysymyksen ympäri. Jos joku haluaa viedä heidät minulta, heidän on parempi tuoda armeija mukanaan, vastasi Gerrard The Scotsmanin mukaan.

– Haluan nauttia tästä hetkestä, koska siitä on pitkä aika, kun olen viimeksi haistanut menestyksen ja samppanjan.

– Minä kerrassaan löyhkään (samppanjalta) juuri nyt. Se tuntuu todella hyvältä, ja haluan kokea tätä lisää.

– Olen voitonhaluinen. DNA:hani kuuluu se, että haluan taistella lisää. Sitä olen yrittänyt iskostaa pelaajiini ensimmäisestä päivästä lähtien. Kyse on oikeanlaisen mentaliteetin istuttamisesta, ja uskon, että minä pystyn siihen.