Zinédine Zidane latasi suorat sanat Real Madridin tappiosta

© Kuva: Getty Images

Real Madridin päävalmentaja Zinédine Zidane myöntää, että Chelsea ansaitsi edetä Mestarien liigan finaaliin.

Maalit Timo Werneriltä ja Mason Mountilta sinetöivät lontoolaisseuran paikan Manchester Cityn rinnalta, kun Real Madrid kaatui välierissä yhteismaalein 1-3.

Zidane piti Chelseaa ”parempana” joukkueena kummankin osaottelun puolesta, eikä hakenut sen suurempia selityksiä Los Blancosin karvaalle kohtalolle.

LUE MYÖS: Mestarien liigan finaali pelataan kaupungissa, joka on nyt lockdownissa – Chelsean Tuchel uhkuu itseluottamusta

– He olivat parempia ja ansaitsivat voittaa. He olivat tehokkaampia läpi ottelun ja saivat paljon maalipaikkojakin, Zidane totesi RMC Sportille ottelun jälkeen.

– Kummankin osaottelun perusteella he ansaitsevat edetä jatkoon. Nämä ovat todella korkean tason otteluita ja meiltä vain puuttui tänään jotain. Kyse ei ollut organisoitumisesta, vaikka kaksinkamppailut osoittautuivatkin vaikeiksi.

– Olen silti erittäin ylpeä pelaajistani. Meidän on onniteltava itseämme päästyämme näin pitkälle kaikkien vaikeuksiemme keskellä. Olimme yhden ottelun päässä finaalista, mutta tänään he olivat parempia.

Lähde: Goal

Artikkelia muokattu 6.5.2021 kello 11:48


Suomi johtaa Belgiaa vastaan 5-0! Jos johto pitää saat eurolla viisikymppiä!

1. Siirry Unibetille.
2. Aseta 1€ panos Suomelle viiden maalin tasoituksella
3.  Jos Suomen johto pitää saat 50€!