Serie A -seura Atalantan ukrainalaiskeskikenttä Ruslan Malinovskyi, 28, on vastikään antanut haastattelun, jossa häneltä kysyttiin mielipidettä Italian pääsarjan parhaasta pelaajasta.

Lujasta ja tarkasta vasuristaan tunnettu Malinovskyi ei kuitenkaan osannut antaa suoraa vastausta YouTube-kanava Вацко Liven esittämään kysymykseen. Sen sijaan hän päätti, kuka se ei ainakaan ole.

– En aio sanoa, että [Cristiano Ronaldo] olisi paras pelaaja Italiassa. Uskon, että liigassamme on häntä parempia, Malinovskyi sanoi ykskantaan.

On yleisessä tiedossa, että Ronaldo haluaa itseään pidettävän jopa maailman parhaana.

Malinovskyi jatkoi vastaten hieman ohi kysymyksen:

– Voin sanoa, että Luis Muriel on paras pelaaja, kenen kanssa olen pelannut samassa joukkueessa. Hän on uskomaton.

– Jos asiat olisivat tapahtuneet toisella tavalla, hän olisi voinut pelata Barcelonassa. On vaikea käsittää, miksi niin ei ole koskaan tapahtunut.

Malinovskyi paljasti Murielin, 30, olevan positiivisuudellaan Atalantan ”pukuhuoneen sielu”, mikä osaltaan selittänee hänen korkeata arviotaan tästä. Atalantassa Muriel on erikoistunut lähinnä supervaihtomieheksi.

Ronaldon, 36, Malinovskyi kohtasi viimeksi Italian cupin loppuottelussa, jossa Ronaldon edustama Juventus löi Atalantan 2–1. Parina viime vuotena Ronaldolta on jäänyt saamatta Serie A:n jakama palkinto kauden parhaalle pelaajalle. 2019–20 sen vastaanotti Paulo Dybala, 27, ja tänä vuonna Romelu Lukaku, 28.

LUE MYÖS:

Cristiano Ronaldo jäi nuolemaan näppejään pääkategoriassa – Serie A jakoi palkinnot sarjan parhaille, katso palkitut!