Christian Erikseniltä sairaalasta ensimmäinen somepostaus: ”Pelatkaa koko Tanskan puolesta”

© Kuva: Getty Images

Lauantaisessa Tanska-Suomi-ottelussa koko jalkapallomaailmaa järkytti tähtipelaaja Christian Eriksenin tuupertuminen kentän pintaan. Eriksenin sydän pysähtyi, häntä elvytettiin kentällä ja hänet kiidätettiin sairaalaan. Peli luonnollisesti keskeytyi, mutta sitä jatkettiin vajaat kaksi tuntia myöhemmin, kun sairaalasta kantautui rohkaisevia uutisia. Eriksen oli tajuissaan ja hän oli pystynyt puhumaan.

Tiistaiaamuna Tanskan ja Internazionalen johtaviin pelaajiin lukeutuva Eriksen julkaisi ensimmäisen sosiaalisen median päivityksensä kööpenhaminalaisesta sairaalasta. Viesti sisältö on hyvin rohkaiseva ja kiitollinen.

  • ÄLÄ MISSAA HETKEÄKÄÄN: EM-kisojen LIVE-seurantaan TÄSTÄ!

– Hei kaikki. Suuret kiitokset kauniista ja mahtavista tervehdyksistänne ja viesteistänne ympäri maailmaa. Ne merkitsevät paljon minulle ja perheelleni, Eriksen aloitti viestinsä.

– Minä voin hyvin – olosuhteisiin nähden. Minulle täytyy tehdä vielä joitain tutkimuksia sairaalassa, mutta tunnen oloni hyväksi.

– Nyt kannustan Tanskan joukkueen poikia seuraavissa otteluissa. Pelatkaa koko Tanskan puolesta, Eriksen päätti viestinsä ja näytti kameralle peukkua.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Christian Eriksen (@chriseriksen8)

Tanskan maajoukkueen Twitter-tilillä puolestaan julkaistiin videokooste Eriksenille ja hänen perheelleen osoitetuista koskettavista tervehdyksistä. Viestejä ovat lähettäneet muun muassa monet Eriksenin entiset ja nykyiset pelikaverit niin maa- kuin seurajoukkueestakin.