”En aio luovuttaa” – Näin Christian Eriksen on kommentoinut tilannettaan sairaalavuoteelta

© Kuva: Getty Images

Christian Eriksen on antanut ensikommenttejaan lauantaisen, dramaattisen sydänpysähdyksen jälkeen. Eriksen tuupertui kentän pintaan Tanska-Suomi -ottelun ensimmäisen puoliajan loppuhetkillä, ja koko jalkapallomaailma pysähtyi jännittämään kentällä tapahtunutta elvytystä.

Sairaalasta kantautui vielä samana iltana huojentavia uutisia, kun Eriksenin kerrottiin olevan tajuissaan ja puhuneen. Niinpä peliä päätettiin jatkaa vielä samana iltana. Sunnuntaina Eriksenin kerrottiin keskustelleen myös Tanskan joukkueen pelaajien kanssa ja voivan olosuhteisiin nähden hyvin.

Gazzetta dello Sport on julkaissut Internazionalen tähtipelaajan lyhyitä kommentteja sairaalasta. Suoraan medialle Eriksen ei ole puhunut, mutta hänen agenttinsa Martin Schoots välitti medialle eteenpäin suojattinsa mietteitä.

– Kiitos, en aio luovuttaa. Voin nyt paremmin, mutta haluan ymmärtää, mitä tapahtui. Haluan kiittää kaikkia siitä, mitä olette hyväkseni tehneet, Eriksenin kerrotaan sanoneen.

Eriksen on edelleen kööpenhaminalaisessa sairaalassa tarkkailtavana. Tanskan joukkueen EM-turnaus puolestaan jatkuu torstaina Kööpenhaminassa Belgiaa vastaan pelattavalla ottelulla.

  • ÄLÄ MISSAA HETKEÄKÄÄN: EM-kisojen LIVE-seurantaan TÄSTÄ!

Juttua on päivitetty 14.6. kello 13.05. Eriksenin kuulumisia välitti maailmalle hänen agenttinsa Martin Schoots, ei Tanskan valmentaja.