Englanti ja Saksa pelaavat EM-kisojen neljännesvälierässä tiistaina. Jos molemmat joukkueet onnistuvat ottelussa maalinteossa, teet 30 euroa käteistä ilman kierrätysvaatimusta. Erikoistarjouksesta vastaa .

Molemmat joukkueet pursuvat maalintevoimaa. Niinpä tuntuisi erikoiselta, jos kumpikaan ryhmä jäisi ilman maaleja illan matsissa. Lisäksi maanantain ottelut Krotian ja Espanjan sekä Ranskan ja Sveitsin välillä antoivat osviittaa siitä, että kyllä näissä peleissä maaleja nähdään.

Toisin sanoen tarjous on sellainen, että se todellakin kannattaa ottaa talteen!

in jättikerroin on helppo hyödyntää. Veikkaat vain kohdetta ”molemmat joukkueet tekevät maalin: Kyllä” ja saat korotetun jättikertoimen 30,00. Laita tähän kohteeseen 1€ panos ja jos/kun veto osuu, saat 30 euroa käteistä ilman kierrätysvaatimusta.

Koska voitot ovat kierrätysvapaita, voit napata voitot vaikka heti ulos pankkitilillesi tai miten sitten haluatkaan. Joka tapauksessa nyt kannattaa seurata alapuolen ohjeita ja toimia ennen matsin alkua klo 19.00.

Lunasta tarjous näin:

1. Siirry ille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ja talleta.
3. Aseta 1€ veto, että ottelussa Englanti vs Saksa molemmat joukkueet tekevät maalin. Jos vetosi osuu, saat 30€ käteistä ilman kierrätysvaatimusta.

Aseta kuvan kohteeseen 1 euron veto. Jos veto osuu, saat 30€ puhtaana käteen.

Lisätietoa:

– Tarjous on voimassa ottelun alkamiseen eli tiistaihin 29.6. klo 19.00 asti
– Kertoimen korotettu osuus (30.00 miinus normaali kerroin) maksetaan käteisenä, eikä sillä ole kierrätysvaatimuksia
– Tarjous voimassa vain uusille asiakkaille
– Maksimipanos kohteessa on 1€.

K18 | S & E voimassa | Pelaa vastuullisesti – Peluuri.fi | BML Group Ltd. on MGA:n lisensoima MGA/CRP/108/2004