Kreikkalaislehti väitti Erling Hålandin törsänneen puoli miljoonaa lomasaarella – norjalaistähdeltä hauska vastaus

© Kuva: Getty Images

Erling Braut Hålandin on ottanut kaiken ilon irti kesälomastaan Kreikan lämpimällä saarella Mykonosilla.

Norjan 20-vuotias maalitykki avitti Borussia Dortmundin päättyneellä kaudella Saksan Cupin voittoon, Bundesliigan kolmannelle sijalle sekä Mestarien liigan puolivälieriin.

Sensaatiomaisten suoritustensa jälkeen Håland on suunnannut lomalle etelän lämpöön, jossa kreikkalaislehti väitti rahaa palaneen enemmän kuin runsaasti.

Artikkeli jatkuu upotuksen jälkeen.

Kreikkalaismedia Sportimen mukaan Håland onnistui nimittäin törsäämään peräti 500 000 euroa ravintolassa vain kuuden tunnin aikana.

Tämän lisäksi Håland jätti ravintolan henkilökunnalle massiivisen 30 000 euron tipin, väitti The Telegraphin ja Independentin Bundesliiga-toimittaja Stefan Bienkowski.

– Olemme kaikki olleet samassa asemassa. Hieman yli-innokkaita päästyämme ulos lentokoneesta. Loman ensimmäinen ilta ulkona. Istut alas, juot muutaman juoman, ostat vahingossa 30 000 euron shampanjapullon ja rahoitat samalla tarjoilijan kolmen lapsen korkeakoulututkinnon, vitsaili Bienkowski.

Artikkeli jatkuu upotuksen jälkeen.

Kreikkalaismedian välittämät summat eivät kuitenkaan ilmeisesti pitäneet kutinsa. Ainakin jos on Hålandia itseään uskominen.

– [Toimittajat] taisivat unohtaa pääruoat, twiittasi norjalainen pian uutisten jälkeen ja nasevoitti viestiään pelleä ja facepalmia esittävillä emojeilla.

Hän päätti viestinsä kuvaamalla huhuja entisen Yhdysvaltain presidentin tapaan ”valeuutisiksi”.

Voi toki olla, että Håland olisi ateriansa ansainnut. Hän teki päättyneellä kaudella huimat 41 maalia kaikki kilpailut mukaan lukien, nousten luonnollisesti myös siirtohuhujen keskipisteeksi.

Chelsea, Man City, Man United, Real Madrid ja Barcelona ovat kaikki olleet yhdistettynä nuoreen maalinsylkijään, jonka hintalapun on arvioitu olevan lähemmäs 150 miljoonaa euroa.

Muokattu 26.6. klo 17.13: Otsikkoa ja sisältöä muutettu, koska Håland kutsui tapausta valeuutiseksi.