Huipputoppari vapaille markkinoille! Sergio Ramos jättää Real Madridin

© Kuva: Getty Images

Real Madrid on vahvistanut, että sen toppari ja kapteeni Sergio Ramos jättää seuran tänä kesänä sopimuksensa päättyessä.

Los Blancos pitää kipparilleen torstaina jäähyväistilaisuuden, johon osallistuu Ramosin, 35, lisäksi seuran puheenjohtaja Florentino Pérez. Tilaisuuden jälkeen Ramos esiintyy vielä etänä lehdistön edessä.

Ramos on edustanut Real Madridia yhtäjaksoisesti kesästä 2005 lähtien siirryttyään seuraan Sevillasta. Hän on pelannut Madridin paidassa 671 ottelua tehden niissä yhteensä 101 maalia ja syöttäen 40. Pokaaleja Ramos on juhlinut Madridissa 22 kertaa, mukaan lukien viidesti La Ligassa ja neljästi Mestarien liigassa.

Espanjan A-maajoukkueessa Ramos on esiintynyt 180 kertaa, useammin kuin kukaan muu, ja voittanut kertaalleen maailmanmestaruuden sekä kaksi EM-kultaa. Hän joutui kuitenkin jättämään parhaillaan pelattavat EM-kisat väliin loukkaantumisen takia.

Real Madrid ja Ramos neuvottelivat jatkosopimuksesta, mutta eivät päässeet sopuun sen ehdoista. Espanjalaistopparin seuraava seura ei ole vielä tiedossa.