Huuhkajat kohtaa Tanskan – näin tienaat eurolla lähes satavarmasti 50€ pelirahaa

Huuhkajat kohtaa lauantaina EM-kisojen avausottelussa Tanskassa. Jos ottelussa tehdään vähintään yksi maali, tienaat 50€ pelirahaa.

Peliyhtiö in tarjouksen ansiosta saat 50,00 kertoimen kohteelle yli 0,5 maalia. Tämä tarkoittaa sitä, että jos ottelussa tehdään vaivainen yksi tai sitten vaikka useampi maali, sinä voitat vedon. Toisin sanoen vetosi osuu millä tahansa muulla tuloksella kuin 0-0.

Normaalisti otteluun Tanska-Suomi yli 0,5 maalia kohteen kerroin on 1,08. Nyt pääset siis tarjouksen ansiosta lyömään tämän betsin kertoimella 50,00. Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että betsin osuminen on niin lähellä satavarmaa kuin nyt nopeasti ajatella saattaa ja pääset lyömään vedon jättikertoimella. Suhteellisen huikea tarjous!

Tätä betsiä ei ole yksinkertaisesti mitään järkeä missata. Riittää, että pelaat kohdetta vähintään 1 euron panoksella ennen ottelun alkua. Tarjous koskee myös vain in uusia asiakkaita.

Alapuolella vielä tarkemmat askelmerkit, nyt kannattaa seurata ohjeita ja toimia heti! Tätä tilaisuutta et halua yksinkertaisesti jättää väliin.

Lunasta tarjous näin:

1. Siirry ille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ja talleta.
3. Aseta otteluun Tanska-Suomi vähintään 1€ veto, että ottelussa tehdään yli 0,5 maalia. Jos veto osuu, saat kertoimen 50,00.

Tähän kohteeseen asetat 1€ panoksella vedon. Saat kertoimen 50,00 jos ottelussa tehdään yksi tai useampi maali.

Lisätietoa:

– Voitto maksetaan 50€ ilmaisvetona
– Tarjous on voimassa vain uusille asiakkaille
– Ilmaisvetojen voitot eivät sisällä kierrätysvaatimuksia