Huuhkajien haaveet jatkopaikasta kesän 2021 EM-kisoissa ovat yhä elossa. Skotlannin ja Kroatian välinen kamppailu on ensimmäisen puoliajan jälkeen tilanteessa 1–1.

Nikola Vlasic vei Kroatian johtoon Ivan Perisicin tiputuksesta 17. minuutilla. Avausjakson lähestyessä loppua Skotlanti painoi kuitenkin kovaa päälle ja kolme minuuttia ennen taukoa Callum McGregor laukoi joukkueensa tasoihin.

Jos Kroatian ja Skotlannin välinen ottelu päättyy tasan, elää Huuhkajien haaveet historiallisesta jatkopaikasta ainakin huomiseen saakka.

[readmore from=Huuhkajat]

Suomen saldo lohko B:stä oli kolme sarjapistettä ja maaliero –2. Tällä Huuhkajat olisi vielä mukana lohkokolmosten vertailussa. Jatkoon menee nimittäin myös EM-kisojen neljä parasta kolmosta.

Jos jompi kumpi kuitenkin voittaa pelin, menevät Huuhkajien haaveet käytännössä murskaksi. Kroatia ja Skotlanti lähtivät kumpikin tiistai-illan otteluun yhdestä pisteestä ja voitolla toinen nousisi neljään pisteeseen.

Samassa D-lohkossa pelaavat Tshekki ja Englanti sen sijaan jo varmistaneet jatkopaikkansa. Näiden joukkueiden välinen kamppailu on avausjakson jälkeen 1–0 Englannille.

EDIT: Skotlanti hävisi ottelun lopulta lukemin 1–3. Huuhkajat vaatii täten todellisen ihmeen selvitäkseen jatkoon. LUE LISÄÄ!