Huuhkajien EM-turnaus jatkuu keskiviikkona ottelulla Venäjää vastaan. Jos matsissa tehdään edes yksi vaivainen maali, saat jättikertoimen 50,00.

Peliyhtiö tarjoaa siis jättikertoimen 50,00 kohteelle yli 0,5 maalia. Tämä tarkoittaa sitä, että jos matsissa tehdään edes vaivainen yksi tai useampi maali, sinä voitat vedon. Saat näin elämäsi helpoimman viisikymppisen, kunhan siis matsi päättyy mihin tahansa muuhun tulokseen kuin 0-0. Ja kyllähän nyt ainakin yksi maali nähdään, eikö niin?

Todennäköisyydet puhuvat nimittäin sen puolesta, että ottelussa nähdään maaleja. Normaalisti ottelun Venäjä-Suomi yli 0,5 maalia kohteen kerroin on 1,08, Tämähän tarkoittaa sitä, että vedon osuminen on niin lähellä satavarmaa kuin olla ja voi. Ja kiitos tämän erikoistarjoukset pääsetkin painamaan kohdetta kertoimella 50,00!

Tätä osuvampaa tarjousta EM-kisoihin tuskin ihan heti tulee uudestaan. Niinpä kannattaa seurata alapuolen ohjeita ja napata tarjous pois kuljeksimasta!

Lunasta tarjous näin:

1. Siirry ille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ja talleta.
3. Aseta otteluun Suomi-Venäjä vähintään 1€ veto, että ottelussa tehdään yli 0,5 maalia. Jos veto osuu, saat kertoimen 50,00.

Tähän kohteeseen asetat 1€ panoksella vedon. Saat kertoimen 50,00 jos ottelussa tehdään yksi tai useampi maali.

Lisätietoa:

– Voitto maksetaan 50€ ilmaisvetona
– Tarjous on voimassa vain uusille asiakkaille
– Ilmaisvetojen voitot eivät sisällä kierrätysvaatimuksia
– Tarjous on voimassa keskiviikkoon 16.6. klo 16.00 saakka jolloin ottelu alkaa