Italian päävalmentaja vertasi Walesia Stokeen – Gareth Balelta hauska vastaus: ”En tiennytkään, että…”

© Kuva: Getty Images

Italia ja Wales pelaavat tänään sunnuntaina EM-kisojen A-lohkon voitosta, kun ne kohtaavat Rooman Olympiastadionilla kello 19.00 alkavassa ottelussa.

Jatkopaikkansa jo varmistaneelle Italialle riittää lohkovoittoon tasapelikin. Walesin on voitettava Italia, jos se mielii lohkoykkösenä jatkopeleihin, mutta se menee kahden kärjessä pudotuspeleihin myös tasapelillä tai jos Sveitsi ei voita Turkkia.

Italia on ollut toistaiseksi kenties turnauksen vakuuttavin joukkue voitettuaan sekä Turkin että Sveitsin lukemin 3-0. Wales taas pelasi Sveitsin kanssa 1-1-tasapelin ja kaatoi Turkin 2-0.

Illan ottelua edeltävässä lehdistötilaisuudessa Italian päävalmentaja Roberto Mancini vertasi Walesin joukkuetta Stokeen, jonka Mancini kohtasi 12 kertaa valmentaessaan Englannissa Manchester Cityä. Stoke vei voiton Mancinista vain kerran, mutta se jäi italialaisvalmentajalle hankalana vastustajana mieleen.

– Stokella oli todella vaikea pelityyli. Heitä oli todella vaikea murtaa, sanoi Mancini lauantaina.

– Siitä tulee fyysisessä mielessä vaikea ottelu, koska he (Wales) ovat voimakas joukkue, kuten Stoke, mutta he ovat myös erittäin teknisiä. Walesilla on Joe Allenin, Gareth Balen ja Daniel Jamesin kaltaisia pelaajia. Heillä on joitain laadukkaita ja taitavia pelaajia.

Walesin ykköstähdeltä Balelta kysyttiin, mitä mieltä hän on Mancinin kommenteista.

– En ikinä tiennytkään, että Stoke on niin hyvä, vastasi Bale naureskellen Wales Onlinen mukaan.

Walesin päävalmentaja Rob Page sanoi, ettei ollut kuullutkaan Mancinin kommenteista.

– Me emme välitä siitä, mitä kukaan muu sanoo. Me keskitymme täysillä siihen, mitä voimme tehdä ja miten voimme satuttaa muita joukkueita.

Hyppää kisojen LIVE-seurantaan!