Juoko Lukas Hradecky olutta kentällä? Laskeutuuko huuhkaja stadionille? – Tässä EM-kisojen oudoimmat vetokohteet

Suomen jalkapallomaajoukkue - Huuhkajat

Kuukauden mittainen jalkapallojuhla käynnistyy tänään, perjantaina, kello 22, kun Turkki ja Italia ottavat toisistaan mittaa Roomassa. Vedonlyöntiyhtiö NordicBet on avannut EM-kisoihin mitä kummallisempia vetokohteita.

Huuhkajien osalta kisaurakka alkaa lauantaina, kun vastaan asettuu Tanska. Ottelu pelataan Parkenilla Kööpenhaminassa, ja peli käynnistyy kello 19.

Peliyhtiö NordicBet on avannut erikoisia kohteita EM-kisoihin. Yhtiöllä on historiaa kummallisista kohteista, ja joskus mitä oudoimmat asiat ovat jopa toteutuneet.

– Tällaisten vetojen toteutumisesta meillä on omakohtaista kokemusta. MM-kisoissa 2014 oli mahdollista lyödä vetoa siitä, pureeko Luis Suárez vastustajaa. Ja niinpä uruguaylainen tosiaan puri Italian Giorgio Chielliniä! Peräti 39 veikkaajaa oli tämän meillä rastinut kupongilleen, kertoi NordicBetin kerroinanalyytikko Mattias Wennerkvist.

Alkavissa EM-kisoissa voi lyödä rahansa esimerkiksi sen puolesta, että Suomen pelissä stadionille lentäisi huuhkaja. Huuhkajan saapumiselle peliyhtiö tarjoaa kerrointa 300,00. Tai, että Lukas Hradecky ottaisi huikan olutta pelin jälkeen kenttäalueella. Myös Teemu Pukin täydelliselle hattutempulle, eli maali vasemmalla ja oikealla jalalla sekä päällä, tarjotaan kerrointa 200,00.

Lähde: NordicBetin tiedote


Suomi johtaa Belgiaa vastaan 4-0! Jos johto pitää saat eurolla viisikymppiä!

1. Siirry Unibetille.
2. Aseta 1€ panos Suomelle neljän maalin tasoituksella
3.  Jos Suomen johto pitää saat 50€!