Kylian Mbappé otti kantaa Giroud-kohuun: ”Turha murehtia”

© Kuva: Getty Images

EM-kisojen suurimpien ennakkosuosikkien joukkoon kuuluva Ranska kohtaa avausottelussaan Saksan tiistai-iltana.

Ranskan ykköstähti Kylian Mbappé käväisi lehdistötilaisuudessa maanantai-iltana. Mbappélle luvassa on uran ensimmäinen EM-lopputurnaus.

– Haluamme päästä jo pelaamaan. On hienoa pelata EM-kisoissa. On muisteltava lapsuuttamme, jolloin toivoimme pääsevämme osallistumaan tällaisiin turnauksiin ja otteluihin. Meidän on uskottava omaan joukkueeseemme. Meillä on koko maa takanamme. Meidän on kiitettävä kannattajiamme voitolla.

– Tiedämme, mitä meidän on tehtävä voittaaksemme. Olen aina unelmoinut huippupelaajien kanssa pelaamisesta, mutta olemme muutakin kuin vain hyökkäyskolmikkomme, Mbappé viittasi Karim Benzemaan ja Antoine Griezmanniin.

Viime viikkoina Mbappé ja Olivier Giroud ovat olleet myrskyn silmässä. Giroud totesi hiljattain olevansa pettynyt siihen, ettei hänelle syötetä tarpeeksi palloa. Mbappé otti Giroud’n itseensä ja piti sitä suorana kritiikkinä häntä kohtaan. Lue asiasta lisää täällä ja täällä.

– Tietenkin olen jo unohtanut sen. Elämässä on joskus turha murehtia itseen liittyvistä asioista. Tarvitsemme Giroud’ta samalla tavalla kuin kaikkia muitakin pelaajiamme. Emme aio jättää yhtä tai kahta syrjään pikkujuttujen vuoksi.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.