Niklas Moisanderin uudesta seurasta pientä vihiä – ”Olemme jutelleet hänen neuvonantajansa kanssa”

© Kuva: Getty Images

Huuhkajien ja Werder Bremenin pitkäaikainen kapteeni Niklas Moisander hyvästeli joukkueensa tavoin tänä keväänä Bundesliigan. Moisander kertoi pian kauden päätyttyä, ettei etsi uutta seuraa Saksasta, vaan muuttaa perheineen vaimonsa kotimaahan Ruotsiin.

Nyt kokeneen keskuspuolustajan uudesta mahdollisesta seurasta on saatu ensimmäistä pientä vihiä. Allsvenskanissa kahdeksan kierroksen jälkeen sijalla 12 olevan IK Siriusin urheilujohtaja Ola Andersson on vahvistanut Upsala Nya Tidningille, että seura on suomalaistopparista kiinnostunut.

– Tiedämme hänen muutostaan, muttemme ole vielä tehneet mitään päätöksiä. Me tunnemme hänen tilanteensa ja olemme jutelleet hänen neuvonantajansa kanssa, Andersson kertoi.

– En halua sanoa, että se on kiinnostavaa, mutta olemme tietoisia hänen elämästään. Hänellä on mahtavat meriitit, ja on pakko olla hyvä, jos on pelannut tuollaisissa liigoissa. Tarvitsemme kuitenkin lisätietoja, ennen kuin päätämme, tavoittelemmeko häntä.

35-vuotias Moisander on pelannut urallaan Werder Bremenin lisäksi AZ Alkmaarissa, Ajaxissa ja Sampdoriassa. A-maaotteluita hän pelasi urallaan 62.

Lähde: Fotbollskanalen


Suomi johtaa Belgiaa vastaan 4-0! Jos johto pitää saat eurolla viisikymppiä!

1. Siirry Unibetille.
2. Aseta 1€ panos Suomelle neljän maalin tasoituksella
3.  Jos Suomen johto pitää saat 50€!