Vahvistus: PSG hankki Liverpoolin monivuotisen luottopelaajan

© Kuva: Getty Images

Paris Saint-Germain on vahvistanut hankkineensa Hollannin maajoukkueen keskikenttäpelaajan Georginio Wijnaldumin kesään 2024 ulottuvalla sopimuksella.

Wijnaldum, 30, on viettänyt viimeiset viisi vuotta Liverpoolissa, jossa hänen sopimuksensa päättyy tänä kesänä. Näin ollen PSG:n ei tarvitse maksaa hänestä siirtokorvausta.

Pitkään näytti siltä, että Wijnaldum on jatkamassa uraansa Barcelonassa, mutta PSG teki The Athleticin mukaan viime hetkellä tarjouksen hänelle.

– Paris Saint-Germainiin siirtyminen on uusi haaste minulle. Liityn yhteen Euroopan parhaimmista joukkueista ja haluan tuoda kaiken haluni ja omistautuneisuuteni tähän kunnianhimoiseen projektiin. Paris Saint-Germain on todistanut viime vuosina, kuinka hyvä se on, ja olen vakuuttunut, että yhdessä kannattajiemme kanssa voimme mennä vielä pidemmälle ja korkeammalle, kommentoi Wijnaldum uuden seuransa sivuilla.

Wijnaldum pelasi Liverpoolin riveissä 237 ottelua ja voitti seuran kanssa kertaalleen Valioliigan, Mestarien liigan ja seurajoukkueiden maailmanmestaruuden. Tällä kaudella hän pelasi Liverpoolin jokaisessa sarjaottelussa. Aiemmin urallaan hän on edustanut myös Newcastlea, PSV Eindhovenia ja Feyenoordia.

Parhaillaan Wijnaldum on Hollannin maajoukkueen mukana valmistautumassa alkaviin EM-kisoihin, joissa hän tuuraa loukkaantunutta Virgil van Dijkia Oranjen kapteenina. Wijnaldum on pelannut A-maajoukkutasolla 75 ottelua tehden niissä yhteensä 22 maalia.


Suomi johtaa Belgiaa vastaan 4-0! Jos johto pitää saat eurolla viisikymppiä!

1. Siirry Unibetille.
2. Aseta 1€ panos Suomelle neljän maalin tasoituksella
3.  Jos Suomen johto pitää saat 50€!