Yksi maailman parhaista maalivahdeista vaihtamassa seuraa kesällä? – julkaisi runollisen viestin Instagramissa

© Kuva: Getty Images

Ligue 1 -jätti Paris Saint-Germain on hankkimassa italialaisen Gianluigi Donnarumman, 22, maalivahdikseen. On odotettavissa, että hänestä tulee Pariisissa maailman kallispalkkaisin maalivahti, eli kakkoskassariksi hän ei ole tulossa.

PSG:n nykyinen ykkösmaalivahti Keylor Navas, 34, on paitsi erittäin pidetty johtajahahmo joukkueensa sisällä, myös yksi maailman parhaista maalivahdeista useissa arvioissa. Costaricalainen johdatti PSG:n Mestarien liigan finaaliin kaudella 2019–20. Päättyneellä sesongilla tie nousi pystyyn välierissä.

Artikkeli jatkuu upotuksen jälkeen.

Vuodet 2014–19 Navas edusti Real Madridia, jossa hän voitti Mestarien liigan kolmesti. Loistavista suorituksista huolimatta Real päätti hankkia Thibaut Courtois’n, 29, kesällä 2018. Belgian maajoukkuemaalivahti syrjäytti Navasin.

Sama tarina on toistumassa, ja Navas vaikuttaa olevan tuohtunut ja pettynyt tilanteeseensa. Hän on julkaissut Instagram-tarinan, joka on ohuelti peitelty uhkaus seurajohdon suuntaan:

– Lahjoita heille poissaolosi, jotka eivät arvosta läsnäoloasi.

Viesti antaa ymmärtää, ettei Navas ole tyytyväinen tilanteeseensa. Tämän lisäksi kryptisestä virkkeestä välittyy vaikutelma, että Navas on valmis etsimään uuden seuran itselleen ja jonkun, joka häntä osaa arvostaa.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.