Marcus Rashfordille omistettua seinämaalausta tärveltiin vimmalla alle tunti sen jälkeen, kun Englanti hävisi Italialle EM-kilpailujen loppuottelussa myöhään sunnuntaina. Lopputulos peliin saatiin vasta rangaistuslaukauskilpailusta.

Rashford oli hädin tuskin päässyt turnauksessa edes kentälle, kun Englannin päävalmentaja Gareth Southgate päätti luottaa häneen finaalissa. Southgate vaihtoi Rashfordin sisään myöhään jatko-ottelussa, ja tämä sai kunnian laukaista kolmannen pilkun.

Gianluigi Donnarumma Italian maalilla aavisti väärin, mutta Rashfordin yritys kimposi vasemmasta tolpasta ulos. Englannin kaksi seuraavaa laukojaa epäonnistuivat myös.

Rashfordista on kasvanut erittäin vaikutusvaltainen hahmo jalkapallokenttien ulkopuolella viimeisten 18 kuukauden aikana. Hän on saanut runsaasti ylistystä pyrkimyksistään taistella englantilaisten lasten näkemää nälkää vastaan.

Manchester Unitedin tähtipelaajan humanitäärisiä tekoja on kunnioitettu muraalilla erään Manchesterin eteläosassa sijaitsevan kahvilan ulkoseinässä.

Eilen taideteos yritettiin kuitenkin pilata graffitilla.

Sinisellä maalilla tehdyssä tekstissä oli käytetty halventavia ja alatyylisiä sanoja. Lisäksi siinä oli yritetty esittää ejakuloivaa penistä.

Vandalismin jäljet on toistaiseksi peitetty mustilla muoveilla. Alkuperäisen, Rashfordia kuvastavan spraymaalauksen on tehnyt P19-ryhmään kuuluva Akse.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Chris Chambers

@Chris_Chambo_
A mural of Marcus Rashford partially covered up because of graffiti following his penalty miss last night #ENG

LUE MYÖS: