Valioliigajätti Manchester City on aikeissa tehdä kaksi megaluokan pelaajahankintaa kesän siirtoikkunan aikana.

Sheikkiomistuksessa oleva City on käyttänyt pelaajahankintoihin jo lähes miljardi euroa [924m€] sen jälkeen, kun Pep Guardiola saapui seuran peräsimeen kesällä 2016.

[readmore from=Valioliiga]

Rajapyykki ylittynee tämän kesän aikana reippaasti, sillä hallitseva valioliigamestari yrittää värvätä sekä Harry Kanen että Jack Grealishin. Kummankin pelaajan hintalappu on päälle sadan miljoonan euron ja on ajateltu, ettei City pysty molempia hankkimaan.

Athleticin mukaan näin ei kuitenkaan ole ja City jysäyttää molemmat kaupat maaliin, mikäli pääsee pelaajien nykyisten seurojen, Tottenhamin ja Aston Villan, kanssa yhteisymmärrykseen siirtosummasta.

Arvioiden mukaan Kanen ja Grealishin hankinnat tulisivat maksamaan yhteensä jopa 250 miljoonaa euroa. Cityn on tarkoitus rahoittaa kaupat ainakin osittain pelaajamyynneillä. Myyntilistalla on tiettävästi useampiakin pelaajia, kuten Benjamin Mendy, Aymeric Laporte, Bernardo Silva sekä Gabriel Jesus.