HJK kertoi ikävän uutisen – runkopelaajan kausi on ohi

© Kuva: Juha Tamminen

HJK on repinyt Veikkausliigassa itselleen kuuden pisteen kaulan lähimpään uhkaajaan KuPS:iin, mutta lähiviikkoina sillä on edessään haastava otteluruuhka. HJK on jo pelannut jo pari viikkoa kahden pelin viikkotahtia, ja europelejä on luvassa vielä ainakin neljä lisää.

Lauantaina HJK saa vieraakseen Veikkausliigassa SJK:n. Seuran kotisivujen otteluennakosta selviää, että mestaruutta puolustava helsinkiläisseura koki tiistain Malmö-ottelussa merkittävän takaiskun. Joukkueen ehdottomiin runkopelaajiin kuuluva Atomu Tanaka sai nimittäin pelin viimeisellä kymmenminuuttisella vamman, joka pitää hänet koko loppukauden sivussa.

– Jobinpostina Malmö-pelistä tuli Atom Tanaka, joka on sivussa loppukauden, HJK:n valmentaja Toni Koskela kertoi.

Loppukautta kohti HJK saa helpotusta huippuhankinta Tim Sparvista, mutta vielä Sparv ei debytoi, vaan hän kuntouttaa yhä polveaan. Huuhkaja-kapteenin HJK-debyytti nähtäneen otteluennakon mukaan ”parin viikon sisällä”.

33-vuotias Tanaka pelasi HJK:n kaikissa tähänastisissa 13 veikkausliigaottelussa, ollen niistä yhdeksässä avauskokoonpanossa. Tilastoihin tuli yksi maali ja yksi maalisyöttö. Kolmessa ensimmäisessä europelissä japanilainen pelasi täydet 90 minuuttia, ja viimeisimmässäkin 84, loukkaantumiseensa saakka. Tanakan kesäkuussa jatkettu sopimus HJK:n kanssa kattaa myös kauden 2022.


TALLETA TÄNÄÄN 10€ JA SAAT 60€ PELIRAHAA!

1. Avaa pelitili Nordicbetille
2. Aktivoi bonus ja talleta 10€
3. Tilillesi lisätään 50€ ja voit hakea voittoja yhteensä 60 eurolla

K18 | S & E voimassa | Pelaa vastuullisesti – Peluuri.fi | BML Group Ltd. on MGA:n lisensoima MGA/CRP/108/2004