Sanotaan, että Juventus haluaisi tuoda bosnialaisen Miralem Pjanićin, 31, takaisin Torinoon. Seura on tarjonnut vaihdossa Aaron Ramseyä, 30, Barcelonaan.

Calciomercaton mukaan Pjanić palaisi mielellään Juveen. Serie A -seura etsii keskikenttäpelaajaa loukkaantuneen Arthurin, 24, korvaajaksi.

Brasilialainen syöttökone kävi leikkauksessa eilen lauantaina. Hänen odotetaan liittyvän Juventuksen vahvuuteen vasta kolmen kuukauden päästä.

Bianconeri neuvottelee edelleen Sassuolon kanssa Manuel Locatellin, 23, siirrosta mutta se ei poissulje Pjanićin hankintaa.

Pjanić meni Barcelonaan vuosi sitten vaihdossa juuri Arthuriin. Todellisuus on kuitenkin osunut seurajohdon kasvoille Camp Noulla. Pjanić nettoaa yhdeksän miljoonaa euroa per kausi, mikä on liian paljon talousahdingossa kärvistelevälle Blaugranalle.

Tosin Ramseykin tienaa seitsemän ja puoli miljoonaa euroa kaudessa. Tästä syystä Barcelona on suhtautunut varauksella Juven esittämään tarjoukseen.

[readmore from=Juventus]

Pjanićin kaksi edellistä sesonkia ovat jättäneet toivomisen varaa. Kausi 2019–20 oli mitäänsanomaton ja tehoton. Hän sai onnistumisia vain silloin, kun muut hänen ympärillään pelasivat hyvin. Käskyttäjälleen Maurizio Sarrille hän myös sydämistyi.

Viime kauden Pjanić sai Barcelonassa vastuuta vain silloin tällöin. Tällöinkin vain pienempiä joukkueita vastaan.

Ramsey puolestaan meni Juventukseen kesällä 2019. Peliaikaa hän on saanut niukasti, vaikka yleisesti Juventuksen keskikenttää pidetään liian hitaana ja ajatusköyhänä verrattuna muihin perinteisiin huippujoukkueisiin.

Walesilainen on ollut vähän väliä lasaretissa, eikä hänen pelityylinsä sopinut Sarrin peluutustapaan tai taktisiin näkemyksiin hänen ensimmäisellä kaudellaan.