Katso: EM-kultaa juhlinut Italia jätti jälkeensä törkeän sotkun – pukukoppi kuin pommin jäljiltä

© Kuva: Getty Images

Italia voitti Englannin viime sunnuntaina pelatussa EM-finaalissa rangaistuspotkukilpailun jälkeen ja pääsi juhlimaan Euroopan mestaruutta.

Italia oli edellisen kerran voittanut arvoturnauksen 15 vuotta sitten, jolloin se kaatoi MM-finaalissa Ranskan. Kyseinen finaali oli monellakin tavalla kuin kopio EM-finaalista, sillä myös tuolloin Italia päästi nopean avausmaalin, nousi tasoihin ja voitti ottelun rangaistuspotkuilla.

Italian EM-kisaryhmässä ei ollut mukana yhtään samaa pelaaja kuin vuoden 2006 MM-kultajoukkueessa. Kaikille italialaispelaajille EM-kulta olikin ensimmäinen iso saavutus maajoukkuepaidassa, joten ymmärrettävistä syistä Wembleyllä nähtiin riemukkaat voitonjuhlat.

Azzurri-ryhmä jätti kuitenkin jälkeensä melkoisen sotkun, joka käy ilmi sosiaaliseen mediaan levinneistä kuvista. Pukukoppi oli kuin pommin jäljiltä riehakkaiden mestaruusjuhlien jälkeen. Lattialla lojui kaikenlaisen roskan lisäksi muun muassa sandaaleja, pyyhkeitä ja sukkia.

Mikäli alla olevat upotukset eivät näy, voit katsoa ne tästä, tästä ja tästä.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.