Lähde: Pep Guardiola soitti supertähdelle keskustellakseen siirrosta Man Cityyn – puhelun vastaanottaja ei ollut Harry Kane

© Kuva: Getty Images

Jo viime kesänä uutisoitiin eri lähteissä, että Manchester Cityllä on hyvät välit Antoine Griezmannin, 30, neuvonantajan kanssa. Tiettävästi tämä tarjosi asiakastaan tuolloin Etihad Stadiumille, mutta kauppa menetettiin taloudellisiin tekijöihin.

Nyt prosessi on alkanut taas alusta.

Barcelona on kestämättömässä talousahdingossa, ja Harry Kanen, 27, kulkutus Manchesteriin on osoittautunut odotettua pulmallisemmaksi.

Griezmannin nimi on siis noussut jälleen esiin valioliigaseuran sisällä.

Perjantaina ranskalaislähde Footmercato päivitti Barcelona-pelaajan tilannetta. Lähde väittää, että Griezmann todella puntaroi siirtymistä Manchesteriin, mikäli hänen täytyy muuttaa osoitettaan Blaugranan seurajohdon painostuksesta.

Footmercato kertoo, että Cityn manageri Pep Guardiola itse on soittanut Griezmannille. Puhelun sisältö on todennäköisesti koskenut siirtomarkkinoita.

Guardiola ja Griezmann ovat kuulemma ihailleet toistensa työnjälkeä jo pitkään, ja Guardiola katsoo, että Griezmann voisi tarjota ratkaisun Cityn pieniin pelillisiin ongelmiin.

Manchesterilaisseuran prioriteetti on kuitenkin edelleen selvittää, kuinka Kanen hankinta onnistuisi. On huomioitava, että hänen pyyntihintansa on hillinnyt häneen kohdistettuja toiveita.

Seuraavien viikkojen aikana selviää, miten City aikoo toimia tilanteessa. Tottenhamin puheenjohtaja ja osaomistaja Daniel Levy on jo näyttänyt punaista valoa 116,6 miljoonan euron tarjoukselle Kanesta.

Griezmann on pelannut kaksi edellistä kauttaan Barcelonassa. Viime kaudella armoitettu maaliseppo onnistui maalinteossa 20 kertaa 51 ottelussa.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.