34-vuotiaasta Lionel Messistä Copa Américan voitto tuntui hienolta. Viidesti hän oli sitä yrittänyt siinä vielä kertaakaan onnistumatta. Kuudes kerta toden sanoi. Kun loppuottelun viimeinen vihellys kaikui tyhjällä Maracanãlla, hänen jalkansa hervahtivat, hän painui kokoon maahan ja päästi ensimmäiset riemun kyyneleet.

Messi valittiin turnauksen parhaaksi pelaajaksi.

Argentiinalaiskapteeni kiskoi turnauksessa neljä maalia (eniten), syötti viisi (eniten), laukoi 28 kertaa (eniten), loi noin 21 maalipaikkaa (eniten), antoi yhdeksän läpisyöttöä (eniten), syötti 122 kertaa viimeisellä kolmanneksella (eniten), ohitti vastustajansa 34 kertaa (toiseksi eniten) ja aiheutti vastustajilleen 23 rikettä (kolmanneksi eniten). Melkoinen lista.

Pukuhuoneessa tämä kautta maailman tunnettu mies otti ansioluettelonsa uudesta merkinnästä kaiken ilon irti.

Messi piti pokaalia kainalossaan, lepuutti päätään sillä ja katseli hymyillen, kuinka hänen joukkuekaverinsa juhlivat voittoaan.

Artikkeli jatkuu upotuksen jälkeen.

andrɘa

@andreaxfc
messi won't let go of this trophy and it's the most wholesome thing in the world to me

Sitten oli Messin vuoro yhtyä ilonpitoon. Ilman paitaa hän hyppi ja tanssahteli tovereidensa keskellä. Tanssipartneriksi valikoitui tietenkin Copa Américan voittopytty. Maljalla oli kuitenkin kokoa, eivätkä 170-senttisen Messin liikkeet äityneet vallattomiksi.

Mutta hänen onnensa välittyi kameran läpi.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

ESPN FC

@ESPNFC
MESSI'S LOVING IT 🙌🐐

(via @Notamendi30)