Stadionkuuluttaja määrättiin maksamaan sakot Cristiano Ronaldolle – solvasi supertähteä somessa

© Kuva: Getty Images

Supertähti Cristiano Ronaldo on ehtinyt tienaamaan urallaan niin massiiviset määrät rahaa, että 1 430 euron summaa mies tuskin edes huomaa. Pieni henkinen selkävoitto Juventuksen hyökkääjälle kuitenkin lienee, että FC Porton stadionin kuuluttaja määrättiin maksamaan hänelle tuonsuuruisen korvauksen sakkoina.

Syynä rangaistukseen on se, että stadionkuuluttaja Fernando Saulin kerrottiin solvanneen Cristiano Ronaldoa ja hänen perhettään maaliskuussa pelatun Juventuksen ja Porton välisen Mestarien liigan välienselvittelyn jälkeen. Porto pudotti tuolloin yllättäen jatkosta kilpailun voittajasuosikeihin lukeutuneen Juventuksen, ja Saul kommentoi ottelun käänteitä Instagram-stooreissaan turhankin värikkäin sanankääntein.

Saul kutsui Juventusta ”italialaisiksi varkaiksi” ja Portugalin maajoukkueen kapteenia ”siksi siaksi Ronaldoksi”. Cristiano Ronaldon äitiä Doloresia Estadio Do Dragaon kuuluttaja pilkkasi ”hampaattomaksi vanhaksi eukoksi”.

Tiettävästi Cristiano Ronaldon entisen seuran Sporting CP:n edustaja bongasi solvaukset Instagram-stooreista ja huomautti Portugalin jalkapalloliittoa havaitsemastaan epäurheilijamaisesta käytöksestä. Niinpä jalkapalloliitto päätti langettaa kuuluttajalle 1 430 euron sakot, jotka hän saa pulittaa Cristiano Ronaldolle.

Kyseessä ei ollut Saulin ensimmäinen ylilyönti. Hänet hyllytettiin taannoin 30 päiväksi kuuluttajan työstään, kun hän huusi ottelussa Benficaa vastaan stadionin mikrofoniin, että he alkavat ”kyllästyä joutumaan ryöstetyksi”.

Lähde: Football-Italia

Muokattu 14.8. klo 17.44: Sporting CP on Sporting CP, ei Sporting Lissabon.


TALLETA TÄNÄÄN 10€ JA SAAT 60€ PELIRAHAA!

1. Avaa pelitili Nordicbetille
2. Aktivoi bonus ja talleta 10€
3. Tilillesi lisätään 50€ ja voit hakea voittoja yhteensä 60 eurolla

K18 | S & E voimassa | Pelaa vastuullisesti – Peluuri.fi | BML Group Ltd. on MGA:n lisensoima MGA/CRP/108/2004