Veikkausliigaseura KTP on hankkinut senegalilaispelaaja Diawandou Diagnen, 26.

Senegalin maajoukkueessakin pelannut Diagne on monipuolinen pelaaja, joka pystyy pelaamaan keskikentän pohjalla sekä topparina.

Diagne on viimeksi pelannut Intian liigassa, mutta mittavin kokemus hänellä on belgialaisen KAS Eupenin riveistä. Hän on urallaan pelannut myös Barcelonan organisaatiossa ja ollut lähellä murtautumista edustusjoukkueeseen.

– Diagnella on paljon kansainvälistä kokemusta seuroista, joilla on ollut isoja tavoitteita omilla tahoillaan. Hän on pelaaja, joka kehittyy koko ajan ja pystyy mukautumaan eri rooleihin puolustuksessa ja keskikentällä. On erittäin tärkeää, kun joukkueella on tuollainen monilahjakkuus käytettävissään ,KTP:n tuore päävalmentaja Gabriel Xatart toteaa.

– Diagnen fyysiset ja teknilliset ominaisuudet sekä pelinlukutaito pallon kanssa ja ilman auttavat meitä pääsemään paremmalla kollektiiviselle tasolle.

Diagne on nyt koronakaranteenissa, mutta vapautuu siitä alkuviikosta ja on pelikelpoinen ensi viikon perjantaina, kun KTP kohtaa vieraskentällä FC Lahden.

KTP

@KTPKotka
Saimme puolustuspäähän odotetun vahvistuksen. Tervetuloa Kotkaan Dia 👏👏
Uuden hyökkääjän eteen teemme töitä ympäri vuorokauden. Toivomme uutisoivamme tästä pian lisää 👌

fcktp.fi/diawandou-diag…
#Kotka #veikkausliiga #fromthedocks