Bayern Münchenin kannattajat buuasivat omalle pelaajalle – näin Julian Nagelsmann ja Thomas Müller kommentoivat

© Kuva: Getty Images

Bayern Münchenin laitahyökkääjä Leroy Sané halunnee unohtaa viime sunnuntain esityksensä sarjaottelussa Kölniä vastaan.

Sanélla, 25, oli vähiten pallokosketuksia kaikista Bayernin avauksen pelaajista ja huonoin syöttöprosentti koko joukkueesta. Saksalaislaiturin heikko esitys huomioitiin niin sivurajalla kuin katsomossa. Bayernin omat kannattajat buuasivat Sanélle ja päävalmentaja Julian Nagelsmann vaihtoi tauolla Jamal Musialan hänen tilalleen. Bayern voitti lopulta pelin 3-2.

Bayern hankki Sanén viime kesänä Manchester Citystä 45 miljoonalla eurolla, mutta hänen otteidensa taso on ollut monien mielestä turhan ailahtelevainen hänen hintalappuunsa nähden. Nagelsmannin mielestä omalle pelaajalle buuaaminen ei ole kuitenkaan oikea ratkaisu.

– Monet katsomossa istuvat ihmiset ovat tehneet virheitä töissään. Ei Leroy mene heidän työpaikoilleen viheltämään heille, kun jokin menee pieleen, kommentoi Nagelsmann Sport1:lle BuliNewsin mukaan.

– En usko, että buuauksista on hänelle mitään apua. Meidän kaikkien on tuettava Leroyta pääsemään takaisin oikealle raiteelle, koska hän on loistava pelaaja.

Myös Sanén joukkuekaveri Thomas Müller oli pettynyt kannattajien reaktioihin.

– Me emme halua sitä, se ei ole mukavaa. Odotan kannattajien tukevan meitä pelaajia enemmän.

– Toisaalta tällaista pitää pystyä kestämään tiettyyn pisteeseen asti. Yleisö pitää meitä tarkasti silmällä. Meiltä odotetaan paljon ja meitä juhlitaan, kun asiat sujuvat hyvin. Siksi molempien osapuolten on käsiteltävä tilanne hyvin.

– Leroylla on ehdottomasti meidän, joukkuelaisten, tuki, ja toivon, että se siirtyy myös katsomoon.

Sané on pelannut Bayernissa kaikkiaan 47 ottelua, joissa hän on tehnyt yhteensä kymmenen osumaa ja syöttänyt 12. Tällä kaudella hän ei ole vielä saanut maali- tai syöttötiliään auki.

KUPSILLA KUUMAT PAIKAT KOTONA – MARKKINA ON SEKAISIN KUIN SEINÄKELLO!