Chelsea kauppaa kasvattinsa AS Romaan – siirto ei onnistu aivan yhdellä lentomatkalla

© Kuva: Getty Images

Chelsea myy hyökkääjä Tammy Abrahamin AS Romaan. Asia varmistui viimeistään sunnuntaina, 23-vuotiaan suoritettua lääkärintarkastuksensa Italiassa.

Koko tähän astisen uransa Bluesin kirjoilla ollut hyökkääjä maksaa roomalaisille kaikkiaan noin 45 miljoonaa euroa. Chelsea sisällytti sopimukseen takaisinostopykälän, joka takaa seuralle hankkia kasvattinsa takaisin 80 miljoonalla eurolla. Sopimuksen on tarkoitus pitää Abraham Roomassa vuoteen 2026.

Koronapandemia ja brittien ero Euroopan Unionista tuovat siirtoon käytännön lisämutkia. Normaalit karanteenisäädökset Abraham pystyy kiertämään, koska on Italiassa työasioissa, ja palaa takaisin 120 tunnin sisään saapumisestaan. Sen jälkeen hänen on lennettävä takaisin Englantiin, hoitamaan paperitöitä. Brexitin jälkeen englantilaispelaaja ei enää ole EU-kansalainen, vaan tämä lasketaan alueen ulkopuolelta tulevien kiintiöön AS Romassa. Siirron valmiiksi saattaminen vaatii lisäksi työluvan ja viisumin saamista.

Abrahamin kanssa peliminuuteista aiemmin kilpaillut Olivier Giroud siirtyi jo aiemmin kesällä AC Milaniin.


Nikotiininuuskat kotiovellesi edullisesti ja helposti

  • Tilaa laillisesti netistä suoraan kotiovellesi.
  • Suomalaisesta verkkokaupasta kaikki suositut tuotteet.
  • Edullisesti lyhyellä toimitusajalla.